FŐOLDAL

APARTMANOK

INFORMÁCIÓ

BOGÁCS

Programok:

A természetjárók nagy örömére a környező táj kiválóan alkalmas hosszabb és rövidebb bakancsos túrákra. A falu határában található horgásztó pedig nagyszerű alkalom egy kellemes kikapcsolódásra, horgászásra. A vadászok, természetvédők is megtalálják számításukat, hiszen a környék vadvilága, növényvilága egyedülálló.

Egész évben, de főként nyáron eltölthet egy-két hangulatos estét a varázslatos
cserépi úti borospincéknél.

Fürdő

A legjobb hatást a reumás és fájdalmas ízületi megbetegedésekre gyakorolja, mert a kén és a 38 fokra lehűtött melegvíz elismerten gyógyítja a merev és beteg végtagokat.
A légcsőhurutok minden formájánál a hidrogén-karbonátos pára fürdés közben való belégzése inhalációs úton fejt ki jó hatást. Ivókúrára kiválóan alkalmas, krónikus gyomorhurutnál, székrekedésnél, epe- és májbetegségeknél, azok sokféle formájánál. Nyálkaoldó, enyhe hashajtó és savlekötő. Fog- és szájápolásra is jól használható, mert lúgos lévén a fogkövet oldja és a foghús gyulladásokat gyógyítja. Bőrlazító, oldó hatásánál fogva a bőrbetegségek több alakjánál nagyszerűen hasznosítható. Így pikkelysömörnél, krónikus ekcémánál, főleg az öregkori bőrsorvadás okozta káros bőrelváltozásoknál

A víz kémiai összetétele: www.bogacs.com/furdo.htm

Fürdő nyitvatartása:

május 1. - május 31-ig: 9-19-ig
június 1. - aug- 31-ig: 9-20-ig
szept. 1. - szept. 30-ig: 9-19-ig
október 1. - április 30-ig: 9-17-ig

Cím: Dózsa Gy. u. 16.
3412 Bogács,
Tel: 49/534-410
Fax:49/534-419